Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ, Kendrick Perkins, έχει βάλει εδώ και καιρό στο στόχαστρο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και δεν σταματάει να του ρίχνει «καρφιά».

Ο Perkins έριξε πάλι της μπηχτές του κατά του Έλληνα σταρ του ΝΒΑ και των Bucks με αφορμή το Game 4 ανάμεσα στα «ελάφια» και τους Heat, όπου ο Γιάννης τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παρκέ, αλλά η ομάδα του πήρε τη νίκη και μείωσε τη σειρά σε 1-3.

Ο Kendrick Perkins έκανε νέα επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο λέγοντας ότι οι Bucks παίζουν καλύτερα χωρίς τον Γιάννη.

O παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ, και νυν αναλυτής του ESPN, είπε αρχικά: «Ο κόσμος θα σκεφτόταν ότι είμαι τρελός, όταν είπα πριν από το παιχνίδι πως αν κοιτάξουμε τα βιβλία και χωρίς αυτό να είναι ασέβεια για τον Γιάννη, αλλά επιθετικά οι Bucks είναι πραγματικά καλύτεροι χωρίς αυτόν και τα στατιστικά το υποστηρίζουν αυτό, αφού πριν το Game 4 το Μιλγουόκι ήταν στο -34 με αυτόν στο παρκέ»

Ο Perkins συνέχισε: «Είναι τόσο προβλέψιμοι στο μαρκάρισμα. Ξέρουν ότι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δώσουν στον Γιάννη και να περιμένουν στο τρίποντο. Χωρίς τον Γιάννη έχουν πιο έντονα συναισθήματα και η κυκλοφορία της μπάλας συνεχίζεται. Οι Heat δεν ήταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό, διότι το πλάνο τους δεν αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και τα κοψίματα προς την ρακέτα».

Ο Kendrick Perkins, είχε ρίξει «καρφιά» κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μετά το Game 1, με αφορμή το γεγονός ότι ο «Greek Freak» δεν δεν μάρκαρε τον Jimmy Butler σε εκείνο το ματς, όπου ο παίκτης των Heat είχε βάλει 40 πόντους.