Ο γνωστός δημοσιογράφος, Peter Vecsey, είδε πως χειρίζονταν όλοι, τη κατάσταση με τον Jordan και την άποψη ότι ήταν τζογαδόρος και ο ίδιος πήρε αποφασιστικά θέση, μέσα απ’ την εκπομπή του.

Όντας στο στούντιο με έναν άλλο δημοσιογράφο, ο Vecsey τα έβαλε αρχικά μαζί του επειδή πήρε συνέντευξη από τον Espinas και κατόπιν επιτέθηκε στο ίδιο το κανάλι που τον πλήρωνε!

Συγκεκριμένα, είχε πει τότε στην εκπομπή: «Δεν είναι ιστορία ότι ο Jordan τζογάρει. ήταν ιστορία την πρώτη φορά. Τώρα όλοι ξέρουν ότι τζογάρει πολλά λεφτά, επειδή βγάζει πολλά λεφτά. Η λίγκα δεν έχει πολιτική που να απαγορεύει από τους παίκτες να στοιχηματίσουν σε αγώνες τους στο γκολφ. Το γκολφ είναι γνωστό ότι είναι ένα άθλημα στο οποίο οι παίκτες ποντάρουν όταν παίζουν.

Απλώς είναι ένας ακόμα τύπος που έχει πολλά λεφτά.

Δεν βλέπω το λόγο. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Αν η λίγκα βγει με μία πολιτική που δεν αφήνει παίκτες, προπονητές ή διαιτητές να πάνε σε καζίνο, τότε, ναι, έχουμε ιστορία. Αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Αυτό έγινε πριν δύο χρόνια, δεν έχει να κάνει με τι γίνεται σήμερα. Νομίζω ότι τα ΜΜΕ το χειρίστηκαν λάθος από την αρχή.

Δεν πιστεύω ότι ο M.J. έχει πρόβλημα με τον τζόγο. Αν έχει πρόβλημα, αυτό είναι στο πώς διαλέγει τους φίλους του».

Δείτε εκείνο το απόσπασμα: