Απίστευτο σκηνικό στο Cavaliers  – Grizzles με τους Donovan Mitchell και Dillon Brooks να έρχονται στα χέρια και να αποβάλλονται, ενώ οριακά αποφεύχθηκε γενικευμένη σύρραξη.

Oι Cavaliers μπορεί να κέρδισαν τους Grizzles 128-113 ωστόσο είχαμε επεισόδιο ανάμεσα στον Donovan Mitchell του Clevalnd Cavaliers   και το Dillon Brooks του Memphis Grizzles, που ήρθαν στα χέρια και έπεσαν στην πρώτη γραμμή της εξέδρας, χωρίς τελικά – ευτυχώς – να υπάρξει γενικευμένη σύρραξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Brooks πήγε προς το καλάθι και δέχθηκε τάπα. Πέφτοντας στο παρκέ, ο φόργουορντ των Grizzles προσγειώθηκε στα πόδια τουMitchell  και σήκωσε το χέρι του, το οποίο βρήκε στα γεννητικά όργανα τον σταρ των Cavs . Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν άρεσε στον Mitchell, που θεώρησε  ότι αυτό έγινε επίτηδες και πέταξε την μπάλα στον Brooks, ενώ ακολούθως του όρμησε, με τους δύο παίκτες να έρχονται στα χέρια!

Αμέσως έσπευσαν συμπαίκτες, αντίπαλοι, προπονητές και διαιτητές στο σημείο και τελικά αποφεύχθηκε η γενικευμένη σύρραξη. Οι δύο παίκτες ωστόσο δεν γλίτωσαν την αποβολή.

Δείτε το VIDEO: