Μια μόνο ανάρτηση της Λάνα Ρόουντς ήταν αρκετή για να κάνει άνω κάτω το ΝΒΑ. Η 26χρονη Αμερικανίδα πρώην πορνοστάρ, που σταμάτησε το επάγγελμα λόγω της ψυχικής φθοράς στην οποία υπόκειτο και πρόσφατα έγινε μητέρα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του παιδιού της είναι ο παίκτης των Σέλτικς, Μπλέικ Γκρίφιν.

«Μπλέικ Γκρίφιν τουλάχιστον έλα να επισκεφτείς το παιδί σου πριν πας στην Κίνα την επόμενη σεζόν», αναφερόταν στη σχετική ανάρτηση.

Πάντως, λίγο μετά, το συγκεκριμένο ποστάρισμα «κατέβηκε».

Λάνα Ρόουντς / Instagram

Αρχικά την είδηση ότι το παιδί της Ροόυντς είναι παίκτη του NBA είχε κάνει γνωστή ο πρώην σύντροφός της, Μάικ Μάιλακ, στο podcast Impaulsive, που κάνει μαζί με τον αθλητή του WWE, Λόγκαν Πολ. Ο Πολ είπε μάλιστα στη συνέχεια και το όνομά του, αλλά με… μπιπ και δεν ακούστηκε τίποτα.

Η Λάνα Ρόουντς είχε συνδεθεί παλαιότερα με τον Μπλέικ Γκρίφιν, όταν αυτός αγωνιζόταν στην ομάδα του Μπρούκλιν, ενώ η ίδια είχε αποκαλύψει ότι είχε βγει και ένα… βαρετό ραντεβού με τον Κέβιν Ντουράντ.

Τελικά η πρώην πορνοστάρ εκτός από την «αποκάλυψη» ότι ο 34χρονος σέντερ των Σέλτικς θα αγωνίζεται στην Κίνα την επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε πως ο Γκρίφιν είναι ο πατέρας του παιδίου της με την ομοιότητα μάλιστα πατέρα και γιού να είναι εμφανής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επιπλέον επίσημη τοποθέτηση από καμία πλευρά.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα