Οι Toronto Raptors είναι μια από τις κορυφαίες και πιο σταθερές ομάδες του ΝΒΑ την τελευταία 5ετία, με αποκορύφωμα φυσικά το πρωτάθλημα του 2019 κόντρα στους Golden State Warriors, αλλά ελέω κορονοϊού έχουν αναγκαστεί να αφήσουν τη χώρα τους, τον Καναδά, και τη σκληροτράχυλη έδρα τους για να μετακομίσουν ελέω κορονοϊού στις ΗΠΑ και τη Φλόριντα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υλοποιήσουν μια πολύ άσχημη σεζόν -τόσο άσχημη που «επιβραβεύτηκαν» με το 4ο πικ του επερχόμενου Draft– στα εδάφη της Tampa με αποτέλεσμα να χάσουν τόσο τα Playoffs όσο και τον χαρακτήρα τους.

Ωστόσο, αυτή η άσχημη κατάσταση για αυτούς δε φαίνεται να τελειώνει άμεσα, αφού όπως δήλωσε και ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Adam Silver, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η μέλλουσα έδρα τους για την επόμενη χρονιά, με το κράτος του Καναδά να είναι ακόμα ιδιαίτερα αυστηρό στις πολιτικές του αναφορικά με την πανδημία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι ακόμα αβέβαιο.

Γνωρίζω ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Larry Tanenbaum, είναι πολύ αισιόδοξος πως το Οντάριο θα ανοίξει τις πύλες του και θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στο Τορόντο».