Στην τηλεοπτική εκπομπή του Dan Patrick φιλοξενήθηκε ο Reggie Miller, ένας από τους μεγαλύτερους σουτέρ που αγωνίστηκαν ποτέ στο NBA και παράλληλα μεγάλος εχθρός του Michael Jordan.

Οι δυο τους την δεκαετία του 1990 είχαν μεγάλη κόντρα και μάλιστα είχαν πιαστεί και στα χέρια. Ο χρόνος λένε πως “γιάνει πληγές”, όμως στην περίπτωση των δύο θρύλων δεν είναι έτσι καθώς ακόμα και σήμερα ο άλλοτε σούπερ σταρ των Indiana Pacers παραδέχθηκε πως θα έριχνε μπουνιά στον MJ!

«Αν έβλεπες τώρα τον Jordan; Τι θα έκανες» τον ρώτησε ο Dan Patrick και ο Miller απάντησε: «Μάλλον θα του έριχνα μπουνιά! Ήταν τόσα πολλά από τότε. Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών και δεν χωρεί αμφιβολία σε αυτό. Όμως ένιωθα ότι έπρεπε να τους τελειώσουμε τη σεζόν 1997-98. Ένιωθα ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα και ακόμα με πληγώνει. Πολλά είχαν ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια, για τα οποία έχουμε μετανιώσει, αλλά κάποια πράγματα ήταν επί του προσωπικού. Και δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό».

Όπως παραδέχθηκε στην συνέχεια ο σπουδαίος αυτός σκόρερ-σουτέρ, αυτή η κόντρα ήταν και ο λόγος που δεν ήθελε να λάβει μέρος στο ντοκιμαντέρ Last Dance: «Δεν θα το έβλεπα αμέσως, αλλά επειδή έπρεπε να μιλήσω γι’ αυτό και το είδα. Δεν ήθελα να πάρω μέρος σε αυτό το ντοκιμαντέρ. Είναι πράγματα τα οποία είχα ζήσει και δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω.» 

Για τους Bulls εκείνης της εποχής είπε: «Δεν υπήρχε να τους κερδίσεις ποτέ γιατί θα έπαιρναν όλα τα αμφισβητούμενα σφυρίγματα. Επειδή ήταν Η ομάδα. Δεν έπρεπε μόνο να κερδίσεις μόνο τον Jordan, τον Pippen και τον Rodman.» ενώ για την άμυνα του Jordan πάνω του, εξήγησε: «Προτιμούσα τον Jordan έναν από τους καλύτερος αμυντικούς πάνω στη μπάλα όλων των εποχών. Όμως όταν με μάρκαρε δεν σταμάτησα καθόλου να κάνω κίνηση χωρίς τη μπάλα. Εκείνος καθόταν περισσότερο στην τελική γραμμή και ήξερα ότι αν έκανα κίνηση συνέχεια ίσως να μην κυνηγούσε τόσο γιατί ήθελε να κρατήσει ενέργεια για την επίθεση. Και έτσι θα είχα περισσότερα ελεύθερα σουτ.»