H χθεσινή παρουσία των Houston Rockets στη φετινή Summer League του ΝΒΑ στο Las Vegas ελλόχευε ένα θετικό στοιχείο και ένα αρνητικό, το οποίο όμως επισκιάζει ακόμα και τις 2 μέχρι σήμερα νίκες των Τεξανών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Jalen Green -το φετινό νούμερο 2 του Draft– αποχώρησε από την αναμέτρηση κόντρα στους Toronto Raptors μόλις 12 λεπτά μετά την είσοδό του στο παρκέ εξαιτίας ενός χτυπήματος στο γόνατο, με την ομάδα να ανακοινώνει λίγο αργότερα πως το prospect της G- League θα χάσει όλο το εναπομείναν τουρνουά!

Συνολικά, ο Green ήταν εκπληκτικός στη διοργάνωση, μετρώντας 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ στο διάστημα πριν χτυπήσει χθες, πρόλαβε να πετύχει 13 πόντους και 3 ριμπάουντ.

 

 

 

Όσον αφορά το θετικό στοιχείο, αυτό επαφίεται στην πρώτη συμμετοχή του Usman Garuba στο ΝΒΑ με τις «Ρουκέτες», με τον πρώην πλέον αθλητή της Real Madrid να κάνει το ντεμπούτο του και να μένει άποντος (6 ριμπάουντ, 0-4 σουτ, 0-2 τρίποντα) σε 12 αγωνιστικά λεπτά.

Τέλος, ο έτερος σπουδαίος μελλοντικά Ευρωπαίος, ο Alperen Sengun σταμάτησε στους 9 πόντους και τα 10 ριμπάουντ σε 24 λεπτά συμμετοχής.