Τα αίματα άναψαν στους Rockets κατά τη διάρκεια της χθεσινής εντός έδρας ήττας από τους Nuggets με 111-124. Η κατάσταση ξέφυγε στα αποδυτήρια, καθώς σύμφωνα με το Athletic ο Kevin Porter Jr. πέταξε ένα αντικείμενο και αποχώρησε από το γήπεδο στο ημίχρονο ύστερα από λεκτικό επεισόδιο που είχε με τον ασίσταντ κόουτς John Lucas, ενώ και ο Christian Wood (που δεν άρχισε βασικός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος) αρνήθηκε να παίξει στο 2ο ημίχρονο!

Ο πρώτος σκόρερ του Houston έπαιξε μόνο οκτώ λεπτά στο 1ο ημίχρονο, έχοντας 0/4 σουτ, δείχνοντας εμφανώς αδιάφορος μετά την απόφαση του Stephen Silas να μην τον ξεκινήσει στο παιχνίδι, επειδή έχασε ένα υποχρεωτικό τεστ για κορονοϊό την ίδια ημέρα.

«Είχαμε έναν έντονο διάλογο. Έχω κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις από την ομάδα, όσον αφορά στην σκληρή προσπάθεια. Δεν ήμουν ικανοποιημένος από την προσπάθεια», σχολίασε ο προπονητής του Houston, το οποίο ολοκλήρωσε το 1ο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 55-77, μία διαφορά που έφτασε ακόμα και στους 31 πόντους μετά την ανάπαυλα.

Σύμφωνα με το Athletic, ο Porter Jr. απολογήθηκε αρκετή ώρα μετά το συμβάν στην ομάδα του.