Μία απίστευτη είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και αφορά τον Rajon Rondo. Σύμφωνα με το TMZ, ο πόιντ γκαρντ των Cavaliers φέρεται να τράβηξε όπλο και να απείλησε τη μητέρα των δύο παιδιών του, έπειτα από καυγά!

Ο Rondo φέρεται να έπαιζε με τον γιο του video games, όταν η 36χρονη Ashley Bachelor, πρώην σύντροφος του, ζήτησε από το μικρό να μαζέψει τα ρούχα του. Ο άσος του ΝΒΑ εκνευρίστηκε και άρχισε να σπάει πράγματα σύμφωνα με την Bachelor, μέχρι που έφυγε από το σπίτι, πριν επιστρέψει έχοντας μαζί του όπλο! Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η Rondo, κατήγγειλε το περιστατικό και ζήτησε αστυνομική προστασία…

«Φοβάμαι πολύ για την ασφάλεια τη δική μου και των παιδιών μου. Ο Rajon έχει ιστορικό ασταθούς και εκρηκτικής συμπεριφοράς», είπε μεταξύ άλλων η πρώην σύντροφος του Rondo. «Χτυπάει τον γιο μας και τον αποκαλεί «αδερφή». Λεκτικά επιτίθεται και στην κόρη μας. Την αποκαλεί «πόρνη» και με έχει απειλήσει πολλές φορές για τη ζωή μου, έχει πει πολλές φορές ότι πυροβολήσει είτε εμένα, είτε το αυτοκίνητό μου».

Tags:
Rajon Rondo