Ο Μπράιαν Σκαλαμπρίνι μπορεί να μην είχε μεγάλη συμμετοχή στις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στο ΝΒΑ, αλλά αποτελεί έναν πραγματικό… σταρ. Ο 34χρονος φόργουορντ αποτελούσε (σχεδόν) πάντα την ήρεμη δύναμη των αποδυτηρίων αφού ήταν ο παίκτης που κρατούσε τις ισορροπίες και με το χιούμορ του έκανε τους πάντες να χαλαρώσουν.

Στον “μαγικό κόσμο” ποτέ του δεν έκανε μεγάλη καριέρα αφού περιοριζόταν σε μικρό χρόνο συμμετοχής, κυρίως λόγω της έλλειψης αθλητικών προσόντων.

Γι αυτό το λόγο -και με δεδομένες τις γνώσεις του- σκέφτεται πολύ σοβαρά να κρεμάσει τα παπούτσια του και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις ομάδες του ΝΒΑ από άλλο πόστο. Και πιο συγκεκριμένα από αυτό του προπονητή.

Ο “White Mamba”, όπως είναι ευρέως γνωστός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είναι κοντά σε συμφωνία με τους Σικάγο Μπουλς για να αποτελέσει συνεργάτη του Τομ Θίμποντο στον πάγκο των “Ταύρων”. Μία κίνηση μάλλον φυσιολογική, από τη στιγμή που ο Σκαλαμπρίνι είχε τονίσει πολλάκις στο παρελθόν πως θα ήθελε να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην προπονητική.