Στις 17 Μαρτίου 2021, έγινε γνωστό στον κόσμο των ΗΠΑ πως ο Shawn Bradley, ένας από τους καλύτερους rim protectors στη σύγχρονη ιστορία του ΝΒΑ, θα έμενε παράλυτος για το υπόλοιπο της ζωής του, μετά και το δυστύχημα που είχε όταν ένα αυτοκίνητο προσγειώθηκε με μανία στον ίδιο ενόσω έκανε ποδήλατο κοντά στο σπίτι του -κάτι που βύθισε βαρύ πένθος τον κόσμο της λίγκας και δη την οικογένεια των Dallas Mavericks, με τα χρώματα των οποίων πέρασε μερικά από τα καλύτερα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Χθες (12/1), ο πανύψηλος πάλαι ποτέ center του πρωταθλήματος παραχώρησε μια γεμάτη συνέντευξη στο παγκοσμίου φήμης Sports Illustrated, όπου μιλάει τόσο για τη νέα πραγματικότητα της καθημερινότητάς του, τα κόστη για τη συντήρησή του -τα οποία αναμένεται να του κοστίσουν περίπου 5 εκ. δολ.- αλλά και για την άτυπη σύγκριση με το παρελθόν του, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν θα καταφέρει να είναι όπως νωρίτερα.

 

Μερικές από τις ατάκες του:

«Ίσως θα ήταν καλύτερα να τελείωναν όλα, ίσως θα ήταν καλύτερα αν είχαν τελειώσει όλα αυτά.

Αυτές οι σκέψεις μπαίνουν μέσα μου και είναι αληθινές. Δεν μπορώ ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει αυτές τις σκέψεις πράξη, αλλά σίγουρα τις έχω».

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη ΕΔΩ.