Το μεγαλύτερο (αναπάντητο) ερώτημα της σεζόν που ολοκληρώθηκε, απαντήθηκε. Και φυσικά είχε να κάνει με το αν ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ικανός να πάρει το πολυπόθητο δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Οι… haters του “βασιλιά” αναθεώρησαν, οι υποστηρικτές του έγιναν ακόμα πιο πολλοί και πιο… πιστοί και πλέον δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως τα καλύτερα έρχονται.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κέβιν Ντουράντ και η παρέα του δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ξέφρενη φετινή τους πορεία και να φτάσουν στην κορυφή του ΝΒΑ. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που πτοεί τους Θάντερ γιατί το μέλλον… τούς ανήκει.

Μία τρελή (και συνάμα “κουτσουρεμένη”) σεζόν ολοκληρώθηκε ανταμείβοντας τους φίλους του “μαγικού κόσμου”, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι (και με το παραπάνω) από το θέαμα τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όσο και στους μεγάλους τελικούς του ΝΒΑ.

Κάποιοι εξ αυτών, όμως, ήταν λίγο πιο… ενθουσιώδεις. Για την ακρίβεια έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα (και) στο φετινό πρωτάθλημα αποδεικνύοντας πως το ΝΒΑ δεν είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου μόνο επειδή σε αυτό παίζουν οι κορυφαίοι, αλλά και επειδή διαθέτει φιλάθλους με την ανάλογη φίλαθλη παιδεία.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε μερικές… τρελές στιγμές των οπαδών, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι η αυλαία έπεσε πριν λίγες ημέρες μοιάζουν να είναι… ανυπόμονοι εν όψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς. Και όχι άδικα…