Οι Nets ηττήθηκαν σήμερα (21/04) τα ξημερώματα με 107-114 στο Game 2 στη Βοστώνη και πλέον η σειρά μεταφέρεται στο Μπρούκλιν για να διατηρηθούν στο κόλπο της πρόκρισης.

 

Παρ’ όλα αυτά, η στιγμή που σχεδόν όλοι στο Μπρούκλιν περίμεναν, πόσο μάλλον βλέποντας και την κακή αμυντική εικόνα της ομάδας τους ειδικά στο Game 2, έφτασε και ο Ben Simmons είναι… καθ’ οδόν για την επιστροφή του στη δράση. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Shams Charania, ο Αυστραλός φόργουορντ θα επιστρέψει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στο 4ο παιχνίδι της σειράς με τους Celtics.

 

Nets δεν παίζουν και το καλύτερο μπάσκετ της ζωής τους αμυντικά και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει επειγόντως να λύσει ο Steve Nash. O Ben Simmons είναι σίγουρα ένας απ’ τους παίκτες που μπορεί να το αλλάξει αυτό, αφού (μέχρι και την περσινή σεζόν τουλάχιστον) πρόκειται για έναν απ’ τους καλύτερους εν ενεργεία αμυντικούς του ΝΒΑ. Εκτός αυτού, το Νο.1 pick του 2016 είναι ένας all-around παίκτης, που μπορεί να συνεισφέρει τόσο στη δημιουργία, όσο και στα ριμπάουντ.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παίκτης των Sixers έχει να αγωνιστεί απ’ τις 21 Ιουνίου και το 7ο παιχνίδι  της σειράς με τους Hawks (break της Ατλάντα με 103-96 και πρόκριση στους τελικούς περιφέρειας).