Όπως μετέδωσε ο πάντα έγκυρος Adrian Wojnarowski, o Ben Simmons δεν θα δώσει το «παρών» στην αγωνιστική έναρξη της σεζόν των Philadelphia 76ers, με τους managers του Αυστραλού PG να ανακοινώνουν στη διοίκηση της ομάδας πως ο πελάτης τους δε σκοπεύει να βρεθεί τόσο στα training camps όσο και σε κάποιο παιχνίδι της!

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο απόφοιτος του LSU έχει να μιλήσει αυτοπροσώπως στους ιθύνοντες του συλλόγου -ή σε κάποιον συμπαίκτη, προπονητή του- από τα τέλη Αυγούστου, όταν είχε ανακοινώσει την επιθυμία/ απαίτησή του να φύγει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από την πόλη της αδελφικής αγάπης.

 

Ωστόσο, η περίπτωση ανταλλαγής του δε φαντάζει τόσο εύκολη υπόθεση, με τον Daryl Morey και το επιτελείου του να θέτουν ιδιαίτερα ψηλά τον πήχη των πακέτων που θα τους ικανοποιούσαν, ζητώντας ένα σταρ και αρκετά picks για να τον παραχωρήσουν.

Από την άλλη μεριά, κανένα -γνωστό- έως τώρα trade δεν εμπεριέχει κάποιο θελκτικό όνομα για τους Sixers, με τον Simmons να έχει… κολλήσει στη Philadelphia -με την οποία έχει περάσει 5 χρόνια έως τώρα μετρώντας 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά 34 αγωνιστικά λεπτά.