Με τους Golden State Warriors να απέχουν μόλις μία νίκη από τον τίτλο του φετινού ΝΒΑ, ο Stephen Curry φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του Finals MVP -του πρώτου της καριέρας του σε 4 δαχτυλίδια, αν κερδίσουν φέτος οι “Πολεμιστές“- πάρα το γεγονός πως ήταν εξαιρετικά μέτριος για το επίπεδό του στο Game 5 της σειράς με τους Boston Celtics.

Ταυτόχρονα όμως, ο “Chef” -έπειτα από δύο σεζόν απουσίας στα Playoffs αλλά και μια επική περσινή χρονιά όπου ήταν ασταμάτητος στην κορυφαία ίσως ατομικά σεζόν που έχουμε δει ποτέ απ’ αυτόν- έχει βαλθεί να καταστρέψει κάθε ρεκόρ στο ΝΒΑ τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ.

Συγκεκριμένα, ο άσος του Golden State κατάφερε να ξεπεράσει με τα καμώματά του το 1 δις views χάρις τα highlights τους στα social media του επίσημου πρωταθλήματος, επίδοση που ξεπέρασε φυσικά το παιδί-θαύμα του αμερικάνικου μπάσκετ, τον Ja Morant, που “κόλλησε” στα 700 εκ.!
Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι από τις 1.4 δις προβολές του στις πλατφόρμες αυτές του ΝΒΑ, οι 400.000.000 έχουν προέλθει κατά τη διάρκεια των Playoffs, με τον ίδιο να αγγίζει τις 55.000.000 ΜΌΝΟ στο Game 4 στη Βοστόνη, όταν με μια επική εμφάνιση και το ένα δύσκολο σουτ μετά το άλλο χάρισε στην ομάδα του το δικαίωμα να σπάσει την έδρα του αντιπάλου της!

 

 

 

Ο αντίκτυπος του άσου του οργανισμού της Florida γίνεται ακόμα μεγαλύτερος φυσικά αν γίνει σύγκριση με τους έτερους σταρ των Playoffs, με τον δεύτερο τη τάξει Jayson Tatum να απέχουν σχεδόν 200.000.000 views από την κορυφή της λίστας!