Έχοντας ξεμπερδέψει με την υπόθεση κατοχής μαριχουάνας, ο Montrezl Harrell είναι εδώ και μερικές ώρες το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα των Philadelphia 76ers, που για τρίτη σερί χρονιά γεμίζουν με βάθος πίσω από τον Joel Embiid (Dwight Howard, Andre Drummond).

Ουσιαστικά, ο έμπειρος σέντερ, που υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 ετών (με δική του player option το ερχόμενο καλοκαίρι), είναι μια κίνηση πρωταθλητισμού για την ομάδα από την πόλη της αδελφικής αγάπης καθότι δύσκολα συναντάει κανείς πια στο ΝΒΑ αναπληρωματικούς με τη δική του ευχέρεια στο σκοράρισμα, κάτι που θα προσφέρει τίμια λεπτά όταν ο Embiid θα βρίσκεται στον πάγκο.

Κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ξεκίνησε τη σεζόν στους Washington Wizards του Bradley Beal και την έκλεισε στους Charlotte Hornets του LaMelo Ball μετρώντας 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά βραδιά.

Θυμίζουμε πως ο Harrell επιλέχθηκε στο Draft από τον Daryl Morey, νυν Πρόεδρο των 76ers, και άκμασε σε ρόλο Έκτου Παίκτη υπό τις οδηγίες του διδύμου των Doc Rivers και Sam Cassell, νυν προπονητές στους Sixers, κατά την κοινή τους θητεία στους Los Angeles Clippers.