Με τον Zach Auguste να υλοποιεί το καλύτερο παιχνίδι του με τα χρώματά τους, οι Boston Celtics δε δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησής τους κόντρα στους Philadelphia 76ers και επικράτησαν άνετα με 100-80.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας PF ήταν εξαιρετικός στη χθεσινή συνάντηση, όντας μάλιστα και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 18 πόντους (7-9 σουτ, 2-2 τρίποντα, 2-2 βολές)!

Ταυτόχρονα, γέμισε τη στατιστική του υπηρεσία με 6 ριμπάουντ -τα 4 επιθετικά-, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 15 μόλις λεπτά συμμετοχής και άφησε περίτρανα το στίγμα του στη νίκη των Κελτών, που έφτασαν τις 4 σε ισάριθμα ματς στη φετινή Summer League του Las Vegas, όπου είναι με διαφορά η πλέον ποιοτική ομάδα.

 

 

 

Εκτός του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, σε πολύ καλή ημέρα βρέθηκε και ο Carden Edwards, που σταμάτησε στους 16 πόντους (7-17 σουτ, 2-6 τρίποντα), τα 5 ριμπάουντ και τις 7 τελικές πάσες, ενώ οι X Factors της νέας σεζόν των Celtics, Romeo Langford και Aaron Nesmith, έμειναν στους 13 πόντους με 12 και 13 απόπειρες αντίστοιχα.

Όσον αφορά την ομαδική επιτυχία, η Βοστόνη έφτασε τις 3 συνεχόμενες 100άρες αλλά και τις 3 διαδοχικές νίκες με τουλάχιστον 20 πόντους διαφορά, μετά τις άνετες επικρατήσεις κόντρα σε Denver Nuggets (107-82) και Orlando Magic (108-71).

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως ο Auguste είχε στη διάθεσή του και το 2ο καλύτερο +/- της αναμέτρησης με +21, πίσω μονάχα από το +27 του Hauser.

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία του αγώνα ΕΔΩ.