Με τον DeAndre Ayton να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι με μόλις 0.8″ στο ρολόι, οι Phoenix Suns κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να εκτοξεύσουν το σκορ της σειράς τους με τους Los Angeles Clippers στο 2-0!

Πιο συγκεκριμένα, μετά από επιτυχημένη άμυνα των φιλοξενούμενων, η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου με μόλις 0.8″ για το απόλυτο φινάλε και τους Clippers στο +1.
Ο Jae Crowder πάει στην επαναφορά, ο Devin Booker στήνει ένα απίστευτο screen στον Zubac για να περάσει ο Ayton, με τον center από τις Μπαχάμες να λαμβάνει μια υπέροχη πάσα και να πετυχαίνει ένα υπέροχο καλάθι.

 

 

 

Εν γένει, ο απόφοιτος του Arizona μέτρησε 24 πόντους (10-14 σουτ) και 14 ριμπάουντ, με τους Cameron Payne και Devin Booker να σκοράρουν ακόμα 20+ πόντους, πετυχαίνοντας 29 και 20, αντίστοιχα, με τον πρώτο να μοιράσει και 9 ασίστ καλύπτοντας πλήρως το κενό του Chris Paul, ο οποίος απουσίαζε για δεύτερο σερί ματς.

 

 

 

 

Από την άλλη μεριά, για τους Clippers -που για τρίτη διαδοχική σειρά βρίσκονται πίσω με 0-2 στο σκορ- ξεχώρισε ο Paul George με 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ -αλλά ήταν και μοιραίος με τις 2 βολές που έχασε πριν το buzzer beater- και ο Reggie Jackson με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3-7 τρίποντα.

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης ΕΔΩ.