Έναν από τους καλύτερους σκόρερ της γενιάς του αλλά και της σύγχρονης ιστορίας της Ευρωλίγκα θέλει να φέρει ξανά στην Αριζόνα αλλά και το ΝΒΑ ο οργανισμός των Phoenix Suns.

Ο λόγος φυσικά για τον Mike James, το πρώτο two way συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, στο στόχαστρο των Ηλιων, που θέλουν να γεμίσουν την περιφέρειά τους δίπλα στους Devin Booker, DeAndre Ayton, Bradley Beal αλλά και τον Kevin Durant, καλό φίλο του James.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στη Γαλλία με τα χρώματα της Monaco, με την οποία έφτασε φέτος μέχρι το Final Four της Ευρωλίγκα, όπου λύγισε από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά, αλλά και τον τίτλο στη LNΒ. Φέτος, ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ στη Γαλλία (10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ στα Playoffs) αλλά και 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ στην Ευρωλίγκα.

Στο ΝΒΑ έχει αγωνιστεί συνολικά σε Suns, Brooklyn Nets και New Orleans Pelicans γράφοντας 9 πόντους, 2.5 ριμπάουντ αλλά και 4 ασίστ σε σύνολο 49 εμφανίσεων.