Δεν ξέρουμε αν στην περίπτωσή του ισχύει εκείνη η περίφημη ατάκα: «Ό,τι θυμάται, χαίρεται». Μεταξύ μας όμως, μάλλον ισχύει, καθώς ο παίκτης των Boston Celtics, ο Jayson Tatumι θυμήθηκε τώρα τα… περσινά ξινά σταφύλια της ανάδειξης του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε MVP του ΝΒΑ. Και φυσικά της τεράστιας συζήτησης που έγινε τότε για το αν ο Giannis άξιζε τον τίτλο αυτό ή τον άξιζε περισσότερο ο μεγάλος «εχθρός» του στο αμερικανικό πρωτάθλημα, ο James Harden με τον οποίο είναι εδώ και καιρό στα… μαχαίρια.

Ο παίκτης των Celtics θυμήθηκε την περσινή ιστορία σε δηλώσεις που έκανε σε Instagram live. Ο Jason Tautm δεν έδειξε όμως, να χάρηκε (για να συνδέσουμε το κομμάτι με τον πρόλογο που γράψαμε στην αρχή και την περίφημη ατάκα: «ό,τι θυμάται, χαίρεται») με την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε Πολυτιμότερο Παίκτη της περασμένης σεζόν στην μεγαλύτερη βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον πλανήτη.

Ο Jason Tatum «άδειασε» κανονικά τον «Greek Freak». Ο 22χρονος Αμερικανός παίκτης των Boston Celtics ψήφισε τον «Μούσια» και τόνισε ότι ο James Harden έπρεπε να είχε πάρει πέρσι τον τίτλο του MVP στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά ο Jayson Tatum είπε: «Ο James Harden θα έπρεπε να είχε κερδίσει και πέρυσι το βραβείο. Σίγουρα θα έπρεπε να είχε κάνει back to back».

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ TOY JAYSON TATUM