Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ, Kendrick Perkins, έσταξε χολή κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί και καμιά σούπερ είδηση. Ο Perkins μόνιμα ρίχνει «μπηχτές» κατά του σούπερ σταρ του NBA και των Bucks. Και αυτό έκανε άλλη μια φορά.

Ο παλαίμαχος παίκτης και νυν αναλυτής του ESPN έριξε νέα «καρφιά» κατά του «Greek Freak».

«Κρύφτηκε»

Ο Perkins αμφισβήτησε τις αμυντικές ικανότητες του Έλληνα παίκτη παρά το γεγονός ότι το ΝΒΑ έχει υποκλιθεί στις αμυντικές ικανότητες του Αντετοκούνμπο και μάλιστα ανακηρύχθηκε φέτος πέρα από MVP και Καλύτερος Αμυντικός του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Τι τις αμφισβήτησε δηλαδή… Έριξε φαρμάκι για τον Γιάννη και τον έβγαλε «ανύπαρκτο» αμυντικά!

Ο Kendrick Perkins τόνισε ότι ο παίκτης των «Ελαφιών» δεν μπορεί να μαρκάρει κανέναν και στην «φούσκα» του Ορλάντο, όπου έγινε η επανέναρξη της περασμένης σεζόν του ΝΒΑ, «κρύφτηκε» και δεν μάρκαρε ούτε τον Harden, ούτε τον Doncic.

Ο Kendrick Perkins τόνισε: «Ο Γιάννης δεν μπορεί να μαρκάρει κανέναν και όλοι στην λίγκα το ξέρουν. Είδα τον Γιάννη πέρυσι, στην φούσκα, κρύφτηκε από τον Harden, κρύφτηκε από τον Luka (σ.σ.: Doncic)».

Είπαμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Pekins στάζει χολή για τον Γιάννη Αντετκούνμπο και όλο αυτό κάνει.

Ειδικά τελευταία του… έχει δώσει να καταλάβει.

Ιδού κάποια παραδείγματα:

Στις 30/5/2020 σύγκρινε τον Γιάννη με τον Anthony Davis και είπε: «Διαλέγω Anthony Davis. Κατά τη γνώμη μου είναι πιο ικανός μπορεί να κάνει πιο πολλά πράγματα».

«Δεν τον έχω δει να μαρκάρει κανέναν»

Στις 2/9/2020 έριξε «καρφιά» κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο επειδή δεν μάρκαρε τον Jimmy Butler (είχε βάλει 40π. σε εκείνο το ματς) στην των Bucks από τους Heat στο 1ο  ματς των πλέι οφ της Ανατολής και είχε τονίσει: «Είσαι ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς. Είσαι εκείνος για τον οποίο μιλάει όλος ο κόσμος. Εκείνος που μαρκάρει από τον «άσο» έως το «πεντάρι». Εγώ δεν έχω δει τον Γιάννη να μαρκάρει κανέναν. Αυτή είναι η ιστορία του όλη τη σεζόν κάθε φορά που αντίπαλος παίκτης αναλαμβάνει δράση. Δεν βλέπω τον Γιάννη να το παίρνει πάνω του.

Έχω παίξει πολλούς σπουδαίους παίκτες. Και έχω βρεθεί σε σειρά που έπαιζε ο Lebron James εναντίον του Kevin Garnett. Και ο Kevin Garnett είχε πει στον Doc Rivers, «άσε εμένα να τον αναλάβω». Και εκείνη τη χρονιά ήταν καλύτερος αμυντικός της χρονιάς. Όταν είσαι ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς και ο σταρ της ομάδας σου, το παίρνεις πάνω σου. Ο Γιάννης δεν τα πήγαινε καλά στην επίθεση, οπότε το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει ήταν να μαρκάρει τον Jimmy Butler. Αν το δούμε από την αντίθετη πλευρά, αν ο Jimmy Butler έπρεπε να μαρκάρει τον Γιάννη, ποντάρω ότι ο Jimmy Butler θα έλεγε στον Erik Spoelstra ότι «τον έχω»».

«Καλύτεροι οι Bucks χωρίς τον Γιάννη»

Ο Perkins έριξε πάλι της μπηχτές του κατά του Έλληνα σταρ του ΝΒΑ και των Bucks στις 7/9/2020 με αφορμή το Game 4 ανάμεσα στα «ελάφια» και τους Heat, όπου ο Γιάννης τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παρκέ, αλλά η ομάδα του πήρε τη νίκη και μείωσε τη σειρά σε 1-3. Ο Perkins είπε ότι οι Bucks παίζουν καλύτερα χωρίς τον Γιάννη.

O παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ, και νυν αναλυτής του ESPN, είπε αρχικά: «Ο κόσμος θα σκεφτόταν ότι είμαι τρελός, όταν είπα πριν από το παιχνίδι πως αν κοιτάξουμε τα βιβλία και χωρίς αυτό να είναι ασέβεια για τον Γιάννη, αλλά επιθετικά οι Bucks είναι πραγματικά καλύτεροι χωρίς αυτόν και τα στατιστικά το υποστηρίζουν αυτό, αφού πριν το Game 4 το Μιλγουόκι ήταν στο -34 με αυτόν στο παρκέ»

Ο Perkins συνέχισε: «Είναι τόσο προβλέψιμοι στο μαρκάρισμα. Ξέρουν ότι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δώσουν στον Γιάννη και να περιμένουν στο τρίποντο. Χωρίς τον Γιάννη έχουν πιο έντονα συναισθήματα και η κυκλοφορία της μπάλας συνεχίζεται. Οι Heat δεν ήταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό, διότι το πλάνο τους δεν αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και τα κοψίματα προς την ρακέτα».

 

Η ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ PERKINS ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη First Take (@firsttake)