Η απίθανη εμφάνιση του Tracy McGrady με τη φανέλα των Orlando Magic απέναντι στους Washington Wizards στις 10 Μαρτίου του 2004 αποτέλεσε ρεκόρτόσο προσωπικό για τον ίδιο τον “θρύλο” του ΝΒΑ, όσο και για τον οργανισμό των Magic.

Για την ιστορία, οι Magic κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Wizards εκείνο το βράδυ με 108-99 δια χειρός…McGrady. Ο Αμερικανός “θρύλος” του ΝΒΑ, σε εκείνο το παιχνίδι σκόραρε 62 πόντους, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο ρεκόρ. Μάλιστα, τα ποσοστά του ήταν εξίσου εντυπωσιακά. Ο McGrady σούταρε με 15/23 δίποντα, 5/14 τρίποντα και είχε 17/26 ελεύθερες βολές. Παράλληλα, μάζεψε 10 ριμπάουντ και έδωσε άλλες 5 ασίστ σε 46 λεπτά περίπου συμμετοχής.

Πώς άλλωστε να μην τα καταφέρει να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο ρεκόρ, όταν μόλις στο πρώτο ημίχρονο είχε  22 πόντους. Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού όλα φαινόντουσαν τόσο εύκολα για τον Tracy McGrady. Πραγματικά ασταμάτητος! Για αυτό το λόγο, το ΝΒΑ θυμήθηκε αυτή τη “μυθική” εμφάνιση και δημοσίευσε βίντεο στο επίσημο κανάλι του με ολόκληρο το τρομερό παιχνίδι των 62 πόντων του Tracy McGrady.

Δείτε το βίντεο του αγώνα: