Τον δικό προσωπικό Γολγοθά ανεβαίνει από σήμερα ο Karl-Anthony Towns. Ο παίκτης των Timberwolves, θρηνεί την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας Jacqueline Towns, που είχε χτυπηθεί από τον Covid-19 και νικήθηκε τελικά από τον φονικό ιό.

Την είδηση του θανάτου, της Jacqueline Towns, ανακοίνωσε οι Timberwolves, οι οποίοι έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στη οικογένεια του παίκτη τους με μια ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων:

«Η καρδιά της οικογένειας Towns έσπασε και πονάει από την απώλεια της Jacqueline Towns, εξαιτίας επιπλοκών από τον Covid-19. H Jackie, όπως την ήξεραν όλοι ανάμεσα στην οικογένειά τους και τους φίλους πάλευε με τον ιό περισσότερο από ένα μήνα, πριν καταλήξει σήμερα 13 Απριλίου.

Η Jackie ήταν πολλά σε πολλούς ανθρώπους, σύζυγος, μητέρα, κόρη, γιαγιά, αδελφή θεία και φίλη. Ηταν η μητριάρχης της οικογένειας Twons Και ήταν μια απίστευτη πηγή δύναμης, στοργής, ενδιαφέροντος για όλους και ένα εξαιρετικά αγαπητό πρόσωπο, που μπορούσε να…αγγίξει όποιον την γνώριζε».

Στην ανακοίνωση οι «Λύκοι» τόνιζαν ότι η οικογένεια είναι συγκλονισμένη και συντετριμμένη από την απώλεια αυτή και παρακαλεί όλους να της επιτρέψουν να διατηρήσει το όλο θέμα μακριά από την δημοσιότητα.

Η Jacqueline Towns είχε πέσει σε κώμα στις 25 Μαρτίου όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Karl-Anthony Towns μέσα από τα social media.

Το τρομερό είναι ότι και ο πατέρας του παίκτη είχε χτυπηθεί από τον κορονοϊό. Εκείνος, όμως, δεν είχε επιπλοκές και κέρδισε την μάχη.

 

TO POST THΣ MINNESOTA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ KARL-ANTHONY TOWNS