Oι Celtics κέρδισαν τους Raptors 104-106 ωστόσο αυτή η νίκη μπορεί να αποδειχθεί πύρρειος καθώς είχαμε τον τραυματισμό του Marcus Smart και του Robert Williams.

Συγκεκριμένα τόσο ο Marcus Smart αλλά και ο Robert Williams δεν έπαιξαν στο 2ο ημίχρονο καθώς δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του αγώνα , ο Marcus Smart υπέστη διάστρεμμα στο δεξί αστράγαλο και αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια.

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FBleacherReport%2Fstatus%2F1616937477599793153&widget=Tweet

Όπως ενημέρωσαν οι Κέλτες λίγα λεπτά αργότερα, ο καλύτερος αμυντικός του NBA για το 2022 δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

O Robert Williams αντίθετα είχε ενοχλήσεις στο γόνατο ενώ ο προπονητής της ομάδας των Celtics είπε ότι ο τραυματισμός του Robert Williamsd δεν είναι κάτι σοβαρό ενώ και οι εξετάσεις που έγιναν στο δεξί αστράγαλο του Marcus Smart δεν έδειξαν καμιά δομική ζημιά.