Στις πρώτες του εμπειρίες στα παρκέ του ΝΒΑ και στο rotation των Sacramento Kings αναφέρθηκε λίγο μετά την ήττα από τους Los Angeles Clippers ο Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος τόνισε πως παρά τα DNP περίμενε πάντοτε την ευκαιρία που του αναλογούσε από τον κόουτς Brown.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Η ομάδα μας δεν ψάχνει δικαιολογίες, τα back-to-back παιχνίδια είναι για όλες τις ομάδες, όμως ήταν προφανές πως ήμασταν πνευματικά άδειοι μετά την ανατροπή που κάναμε χθες (κόντρα στους Γουόριορς). Ας δώσουμε τα εύσημα στους Κλίπερς, έπαιξαν εξαιρετικά. Δεν βγάλαμε την ενέργεια που θέλαμε στην άμυνα και επιθετικά ζοσιστήκαμε ειδικά στο πρώτο μέρος. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στα back to back παιχνίδια. Χάσαμε από τη Νέα Ορλεάνη, χάσαμε σήμερα, πρέπει να βρούμε τον τρόπο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά. Ήταν μια κακή ήττα, πρέπει να δούμε το Video να γίνουμε καλύτεροι και να συνεχίσουμε στο επόμενο παιχνίδι”

 

Για την βελτίωσή του στην άμυνα: “Προσπαθώ να μελετήσω το παιχνίδι, να διαβάσω τους παίκτες. Δεν θα γίνω ποτέ ο κορυφαίος αμυντικός, αλλά θέλω να είμαι σταθερός, να βοηθάω την ομάδα και να μην εκτίθεμαι και νομίζω βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου, όταν η ομάδα δέχεται 131 πόντους, σημαίνει πως όλοι μας δεν παίξαμε καλή άμυνα σήμερα. Όλοι μας πρέπει να δούμε πού μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.

 

Το DNP (να μην αγωνίζεσαι) είναι δύσκολο, ήταν δύσκολο για μένα, αλλά η ομάδα κέρδισε τη Μινεσότα οπότε ήμουν χαρούμενος. Έπρεπε να μείνω έτοιμος. Η ομάδα έχει βάθος, έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Είμαι απλά έτοιμος, δεν λέω πως είναι εύκολο, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος, οπότε απλά περιμένω την ευκαιρία μου για να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα”.

 

Για τον ΝτιΆρον Φοξ: “Ο Φοξ είναι σπουδαίος παίκτης, ένας All Star που μπορεί να βάλει 40 πόντους κάθε βράδυ. Όμως επειδή τον ξέρω, όταν χάνεις κανείς δεν νοιάζεται για τα στατιστικά και τους πόντους. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να κερδίζει. Η νίκη είναι συνήθεια, οπότε όταν χάνουμε, ακόμα και αν σκοράρεις 60 και είμαι βέβαιος πως και ο ίδιος θα σας πει αν τον ρωτήσετε”