Πριν από λίγες ώρες, οι Los Angeles Lakers δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των ανώτερων Phoenix Suns στην Αριζόνα και ηττήθηκαν δίκαια με 90-99 στο Game 1 του πρώτου γύρου της δυτικής περιφέρειας.

Ωστόσο, έγιναν δύο φάσεις που σημάδεψαν το παιχνίδι -και ενδεχομένως και τη σειρά- οι οποίες δεν επαφίονται με το αγωνιστικό κομμάτι!

Πιο συγκεκριμένα, 9 λεπτά πριν το φινάλε του ματς, ο Chris Paul «κλειδώνει» άγαρμπα το χέρι του LeBron James στην προσπάθειά του να κάνει box out, με αποτέλεσμα ο «Βασιλιάς» να σωριαστεί στο έδαφος πιάνοντας γοερά τον αριστερό του ώμο.

 

 

 

«Κατά τη γνώμη μου, ήταν ένα υπερβολικά επιθετικό box out, μια επικίνδυνη φάση, όταν ο LeBron σηκώθηκε στον αέρα και χτυπήθηκε σαν σε πάλη», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των Lakers, Frank Vogel, που δε φάνηκε καθόλου ευχαριστημένος από το συμβάν, το οποίο επέφερε εν μέρει και τη σύρραξη που ακολούθησε ανάμεσα στους παίκτες των δύο συλλόγων.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως πολύ νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, οι δυο τους είχαν αλλάξει ρόλους, αφού ο LeBron στην προσπάθειά του να ορμήσει στο καλάθι χτύπησε άθελά του τον Paul, ο οποίος έκτοτε αντιμετώπισε αισθητό πρόβλημα με τον ώμο του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει δις από τον αγώνα!

 

 

 

Φαίνεται πως η πρώτη κοινή αναμέτρηση των δύο κολλητών φίλων στα Playoffs έπειτα από 16 κοινά χρόνια στο ΝΒΑ δεν εκτυλίχθηκε πολύ όμορφα…