Για τις πολύ άσχημες συνθήκες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και τον ανάγκασαν να απωλέσει σχεδόν τρεις διαφορετικές σεζόν από τον κόσμο του ΝΒΑ έκανε λόγο μέσω του Player’s Tribune ο John Wall, με το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα των LA Clippers και πρώην παίκτη των Washington Wizards και των Houston Rockets να σοκάρει αναφέροντας πως εξαιτίας ενός μικροβίου κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής του επέμβασης λίγο έλειψε να του στερήσει το πόδι του δια παντός! 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Για εμένα, όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Σε διάστημα τριών ετών, βρέθηκα από την κορυφή του κόσμου, στην απώλεια όλων όσων ενδιαφερόμουν περισσότερο. Το 2017 πηδάω πάνω στο τραπέζι των εκφωνητών, στην Γουάσινγκτον, όταν έχουμε οδηγήσει τη σειρά με τη Βοστόνη σε 70 ματς και είμαι ο βασιλιάς της πόλης. Παίρνω τη μέγιστη επέκταση, νομίζοντας ότι θα είναι Γουίζαρντ όλη μου τη ζωή. Ένα χρόνο μετά τραυματίζω τον αχίλλειο τένοντά μου και χάνω το μοναδικό καταφύγιο που είχα στη ζωή μου, το μπάσκετ.

Κατέληξα να έχω μία τόσο άσχημη μόλυνση, η οποία προήλθε από τα χειρουργεία, και παραλίγο να μου ακρωτηριάσουν το πόδι. Ένα χρόνο μετά, έχασα τον καλύτερο μου φίλο σε όλο τον κόσμο, τη μητέρα μου, από καρκίνο του μαστού”.