Ο Russell Westbrook δε διανύει και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με το πάντρεμά του με τον LeBron James να μοιάζει αποτυχημένο ακόμα και πριν λάβει σάρκα και οστά -κάτι που φυσικά έχει ρημάξει και τους στόχους πρωταθλητισμούς των Los Angeles Lakers, οι οποίοι από τα όνειρα για το 18ο δαχτυλίδι της ιστορίας τους βολοδέρνουν στην 9η θέση της δυτικής περιφέρειας μετρώντας 28 νίκες και 36 ήττες

Έτσι, οπαδοί των «Λιμνανθρώπων» και social media «βράζουν» κατά του Brodie, ο οποίος αναφέρθηκε μετά τη χθεσινή ήττα από τους San Antonio Spurs σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια που λαμβάνει τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του καθημερινά ελέω των εμφανίσεών του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Όταν μιλάμε για το μπάσκετ δεν έχω κανένα πρόβλημα να με κριτικάρουν για το πώς σουτάρω, αν ευστοχώ ή όχι. Τη στιγμή όμως που το όνομα γίνεται αντικείμενο ασέβειας, τότε υπάρχει σοβαρό θέμα.

Στο παρελθόν το άφηνα γιατί πραγματικά δεν με πείραζε. Τις προάλλες όμως με ‘χτύπησε’ για τα καλά. Βρισκόμουν στη συνάντηση γονέων-δασκάλων για το γιο μου. Ο δάσκαλος μου είπε: ‘Είναι τόσο περήφανος για το επώνυμο του. Το γράφει παντού και σε οτιδήποτε υπάρχει στην αίθουσα. Περπατάει και λέει σε όλους… είμαι Ουέστμπρουκ’.

Κάθισα στην καρέκλα σοκαρισμένος και τότε με ‘χτύπησε’ στο μυαλό. Διάολε δεν μπορώ να αφήνω τον κόσμο να αμαυρώνει το όνομα μου.

Τώρα το Westbrick για παράδειγμα είναι ντροπιαστικό. Αμαυρώνει το όνομα μου, την κληρονομιά για τα παιδιά μου και τι σημαίνει για τον εαυτό μου, τη σύζυγο μου, τον πατέρα, την μητέρα μου και όλους όσοι έστρωσαν το δρόμο για μένα».