Οι Washington Wizards πήραν μια τεράστια βαθμολογική νίκη χθες κόντρα στους Toronto Raptors με 131-129 στην παράταση (115-115 κανονική διάρκεια) και πλέον ξέφυγαν με 4 ολόκληρες νίκες -μόλις 5 εναπομείναντα παιχνίδια οι Καναδοί– στη μάχη για την κατάληψη της 9ης και 10ης θέσης που οδηγούν στο νεοσύστατο πλαίσιο των Play Ins.

Ωστόσο, δύσκολα θα είχαν καταφέρει κάτι τέτοιο χωρίς ακόμα μια «τριπλή» πανδαισία από τον Russell Westbrook!

Πιο συγκεκριμένα, ο απόφοιτος του UCLA τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους (5-19 σουτ, 1-6 τρίποντα, 2-4 βολές), 17 ριμπάουντ και 17 ασίστ σε 44 λεπτά συμμετοχής και μαζί με τους Beal (28 πόντοι), Neto (25 πόντοι) και Lopez (24 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 τάπες) ήταν οι κορυφαίοι της αναμέτρησης.

Πλέον, ο Brodie έφτασε τα 180 triple double στην καριέρα του και απέχει πλέον μονάχα ένα από το ιστορικό ρεκόρ των 181 του Oscar Robertson, το οποίο είχε δημιουργήσει την αίσθηση πως δεν θα έσπαγε ποτέ.

Ουσιαστικά, οι πρωτευουσιάνοι έχουν ακόμα 4 παιχνίδια διαθέσιμα στην κανονική διάρκεια, με τον Westbrook να μπορεί δυνητικά να περάσει στην απόλυτη κορυφή ενός απόλυτου ρεκόρ την επερχόμενη Τρίτη, όταν θα αντιμετωπίσει τους Atlanta Hawks.

 

Το πρόγραμμα των Wizards:

 

vs Pacers

vs Hawks

vs Hawks

vs Cavaliers

 

*με bold τα δύσκολα παιχνίδια των Wizards

 

 Δείτε τις κορυφαίες στιγμές του από την αναμέτρηση με τους Raptors: