Ο Russell Westbrook πραγματοποίησε χθες μια εκ των κορυφαίων παραστάσεων στην καριέρα του, αφού τελείωσε τον αγώνα- νίκη επί των Indiana Pacers με 14 πόντους, 21 ριμπάουντ (career high) και 24 ασίστ (career high), οδηγώντας την ομάδα του, τους Washington Wizards στην 30η πρώτη επιτυχία τους την τρέχουσα σεζόν!

 

Επομένως, ο προπονητής των πρωτευουσιάνων -που είχε συνεργαστεί και στους Oklahoma City Thunder με τον Brodie- ξετρελάθηκε σε τέτοιο σημείο με τις επιδόσεις του Westbrook, που μετρά μέσους όρους triple double από τον Δεκέμβριο του 2015, όπου δήλωσε:

 

«Τα point guards δεν κάνουν αυτά που κάνει. Δεν είναι φυσιολογικός, δεν έχουν κατασκευαστεί οι άλλοι με αυτόν τον τρόπο.

Μπορεί να υπάρχει κάποιος που πιθανότατα σουτάρει καλύτερα.
Μπορεί να υπάρχει κάποιος που πιθανότατα μπορεί να κάνει ορισμένα πράγματα καλύτερα. Αλλά δεν υπάρχει κανένας στην ιστορία του παιχνιδιού που να μπορεί να κάνει ό,τι κάνει συνολικά αυτός.

Συνήθιζα να λέω ότι θα κλείσει την καριέρα του πιθανώς ως ο τρίτος καλύτερος PG, αλλά νομίζω ότι έχει ξεπεράσει ήδη αυτό.

Θα την κλείσει ως ο δεύτερος καλύτερος – νούμερο 1 είναι προφανώς ο Magic Johnson.

Είναι υποτιμημένος. Αυτό που κάνει, δεν υπάρχει κανένας εν ενεργεία PG που να τα κάνει.

Κανείς».

 

 

 

Στα τελευταία 15 ματς των Wizards, ο πρώην παίκτης των Thunder και των Rockets είναι τρομακτικός έχοντας οδηγήσει την ομάδα του σε 12 νίκες (80% επιτυχία) μετρώντας την ίδια στιγμή 22 πόντους, 14 ριμπάουντ και 13 τελικές πάσες!