Ο Paul Westphal… επέλεξε πλευρά στην κόντρα του Charles Barkley με τον Draymond Green. Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ και νυν προπονητής, τάχθηκε στο πλευρό του «Sir» στην κόντρα του Barkley με τον παίκτη των Golden State Warriors. Η κολόνια αυτή κρατάει εδώ και πολύ καιρό. Ο Barkley όλο και κάνει κάνα από τα γνωστά πικρόχολα σχόλιά του για τον Green, o πάουερ φόργουορντ των «πολεμιστών» απαντάει στον ίδιο τόνο και πάει λέγοντας.

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ αυτό παίχτηκε πριν μερικές μέρες όταν ο Draymond Green είπε: «Τα λέει όλα αυτά τα λέει επειδή με ζηλεύει. Δεν έχει κερδίσει τίποτα! Έχουμε το ίδιο μέγεθος ως παίκτες και εγώ έχω βγάλει χρήματα, είμαι πετυχημένος και έχω κερδίσει πρωταθλήματα. Ο Barkley δεν ήταν ικανός να το πετύχει. Ναι, σκόραρε περισσότερους πόντους από εμένα, κάτι που είναι ΟΚ. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έκανε μεγαλύτερη αίσθηση στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι απ’ ότι εγώ»!

Ο Barkley δεν έχει απαντήσει ακόμα. Πιθανότατα θα απαντήσει βέβαια, καθώς κάτι τέτοια δεν τα αφήνει.

Στην διαμάχη όμως, μπήκε ο Paul Westphal. Ο 69χρονος παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ και νυν προπονητής σχολίασε τα όσα είπε ο Grenn και αποθέωσε τον Barkley δείχνοντας ότι είναι στο πλευρό του.

Όχι, τυχαία βέβαια, καθώς ξέρει καλά τον «Sir». Ο Westphal είχε παίκτη τον Barkley στους Suns από το 1992 έως το 1995.

Ο Paul Westphal ανέφερε: «Γελάω με αυτά είπε ο Draymond Green. Είναι εξαιρετικός τύπος αλλά ο Charles Barkley μπορούσε και κυριαρχούσε σε όλα τα ματς που έπαιξε εκείνη τη χρονιά. Ήταν ο MVP αφήνοντας πίσω του τον Michael Jordan! Ήταν απίστευτα αυτά που μπορούσε να κάνει στο υψηλότερο επίπεδο. Κυριαρχούσε στη ρακέτα και δεν ήταν καν δύο μέτρα ύψος!»