Αναμετρήσεις με έντονο άρωμα… March Madness διεξήχθησαν χθες το βράδυ στο NCAA καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο πολύ δυνατά ντέρμπι. Στο πρώτο εξ αυτών, το Ohio State υπερασπίστηκε την έδρα του επικρατώντας του Michigan State με 68-60. Οι “Buckeyes” μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη βελτιώθηκαν αισθητά στον επιθετικό τομέα και έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Άαρον Κραφτ (21π.) πέτυχαν μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για ένα καλό πλασάρισμα εν όψει της τρέλας του Μαρτίου.

Από τα… δάκρυα του Michigan State, στα χαμόγελα του Michigan. Οι “Wolverines” επιβλήθηκαν εντός έδρας του Illinois με 71-58 και “αναρριχήθηκαν” στην έβδομη θέση του bracket. Για τους νικητές, εντυπωσιακός για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Τρόι Μπερκ, ο οποίος σημείωσε 26π. και μοίρασε 8ασ. αποτελώντας την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του.

Τέλος, το Duke κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση το Boston College με 89-68, σε ένα παιχνίδι που οι “Blue Devils” έβαλαν από νωρίς τις βάσεις της επικράτησής του αφού απέκτησαν αέρα 24 πόντων (51-27) από το πρώτο ημίχρονο. Πρώτος σκόρερ για το Duke ήταν ο Ρασίντ Σουλαϊμόν (29π.), ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Μέισον Πλαμλί, ο οποίος πέτυχε νταμπλ νταμπλ (19π.-15ριμπ.).