Το αήττητο σερί του Kansas State έλαβε τέλος χθες το βράδυ με το Michigan να είναι… ο ηθικός αυτουργός. Οι “Wolverines” έβαλαν τις βάσεις της επικράτησής τους από το πρώτο ημίχρονο και με τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (23π. με 10/15 σουτ) να κάνει… σμπαράλια την άμυνα του Kansas State δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν με 71-57.

Καταιγιστικό ήταν το Louisville για ακόμα μια φορά στον φετινό μαραθώνιο. Οι “Cardinals” έδειξαν τις… άγριες διαθέσεις τους κόντρα στο Missouri, το οποίο και διέσυραν εκτός έδρας με 84-61. Η επιθετική πολυφωνία (πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων) και τα πολλά κλεψίματα (12) ήταν τα δύο στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Louisville.

Πιο δύσκολο έργο είχε το Duke, που κόντρα στο VCU λίγο έλειψε να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά με τον Μέισον Πλαμλί (17π.-10ριμπ.) να είναι για ακόμα μια φορά ο κορυφαίος της ομάδας του Μάικ Σιζέφσκι, οι “Blue Devils” κατάφεραν να επικρατήσουν με 67-58.

Τέλος, οι Florida Gators έκαναν υγιεινό περίπατο στην έδρα του Central Florida κερδίζοντας με 79-66, κυρίως χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση των Κένιον Μπόιντον (24π.) και Σκότι Ουίλμπεκιν (17π.).