Κάποιες φορές η τύχη είναι αυτή που καθορίζει τα μελλούμενα. Ειδικά όσον αφορά την πορεία των αθλητών, η τύχη είναι αυτή που μπορεί πολλές φορές να τους φέρει είτε στο ζενίθ είτε στο ναδίρ. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Andy Brown, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, αν και φέτος ολοκλήρωσε την τρίτη του χρονιά στο Stanford.

Ο ύψους 2μ03 φόργουορντ υπέστη πριν από μερικές ημέρες ρήξη χιαστών για τέταρτη (!) φορά. Ένα γεγονός που τον οδήγησε στο να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση. “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και οι οποίοι πάντοτε με υποστήριζαν και μου έδιναν κουράγιο. Δεν θα ήμουν ποτέ ικανός να επιστρέψω από τους τραυματισμούς χωρίς τη βοήθειά τους“, ανέφερε χαρακτηριστικά σε γραπτή του δήλωση ο άτυχος αθλητής.

Στην περίπτωσή του, όμως, η λέξη “ατυχία” είναι λίγη για να περιγράψει αυτό που βιώνει. Τέταρτο χειρουργείο για αποκατάσταση τραυματισμού στους χιαστούς στην ηλικία των 22 ετών και μία καριέρα που τελειώνει πριν καν ξεκινήσει