Με το παιχνίδι να είναι ισόπαλο στο 80-80 και μόλις 2″ να απομένουν στο παιχνίδι, οι Μπάτζερς έπρεπε να βγάλουν κάποιον… άσο από το μανίκι τους και τα κατάφεραν!

Οι κόουτς Τζο Κράμπενχοφτ και Γκρεγκ Γκαρντ σχεδίασαν ένα πανέξυπνο play για το Ουισκόνσιν, με τον Μπραντ Ντέιβισον να είναι αυτός που κλήθηκε να το εφαρμόσει και τα κατάφερε με τον πλέον καλύτερο τρόπο, αφού κατάφερε να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα, κι ενώ ο συμπαίκτης του έκανε επαναφορά από την baseline, ο Ντέιβισον έκανε σκριν στον παίκτη που μάρκαρε τον παίκτη που επανέφερε την μπάλα, με αποτέλεσμα να πάρει φάουλ και να πάει στις βολές αφού οι Ουέστερν Κεντάκι Χιλτόπερς είχαν συμπληρώσει τα ομαδικά φάουλ. Ο νεαρός γκαρντ ευστόχησε σε μία από τις δύο βολές, με τους αντίπαλους να μην μπορούν να αλλάξουν το σκορ, αφού δεν είχαν time-out, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ηττηθούν τελικά με 80-81.

Εδώεδώ κι εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναφορές των τοπικών μέσων για το παιχνίδι, όπου υπάρχουν και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη φάση, που έδωσε την νίκη στο Ουισκόνσιν:

Δείτε highlights και δηλώσεις από το παιχνίδι: