Το όνομα του Victor Oladipo “παίζει” δυνατά για όλες τις ομάδες που έχουν ελπίδες να επιλέξουν στην πρώτη δεκάδα του φετινού Ντραφτ. Μία εξ αυτών είναι οι Portland Trail Blazers, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του απόφοιτου του Indiana ένα πολυεργαλείο που μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Γι αυτό το λόγο, άλλωστε, έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Εξετάζουν, λοιπόν, όλα τα σενάρια επιλογής του Ντραφτ και ευελπιστούν πως θα έχουν τη δυνατότητα να τον επιλέξουν με σκοπό να ενταχθεί στο δυναμικό τους.

“Ακούω ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος (σ.σ.: το Portland) για νεαρούς παίκτες. Έχω βρεθεί εκεί και αγαπώ την πόλη. Αυτό που με απασχολεί στην παρούσα φάση είναι να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα. Πιστεύω πως το να παίξω στο Portland θα είναι μία καλή επιλογή για μένα, αν τελικά καταλήξω εκεί”, δήλωσε ο Victor Oladipo απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη σπέκουλα που έχει αναπτυχθεί γύρω από τη μεγάλη επιθυμία των ανθρώπων των Portland Trail Blazers να τον ντύσουν στα χρώματα της ομάδας.

Τη φετινή σεζόν, ο πολυδιάστατος παίκτης των Indiana Hoosiers μέτρησε κατά μέσο όρο 13.6 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ αποτελώντας το “βαρύ πυροβολικό” για την ομάδα του Tom Crean.