Ένα ιδιαίτερο χαλαρό βράδυ πέρασε το Syracuse απέναντι το Eastern Michigan. Και πώς να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που οι “πορτοκαλί” είναι πολλά επίπεδα πάνω από αγωνιστικής άποψης. Κάτι που κατέδειξαν και χθες επικρατώντας με σχετική άνεση με 84-48, σε ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Οι νικητές είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν Μάικλ Κάρτερ – Ουίλιαμς του Syracuse που “έγραψε” νταμπλ νταμπλ με 11π. και 11ασ..

Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα, το San Diego State έκανε το καθήκον του κόντρα στο Texas Southern παίρνοντας τη νίκη με 74-62. Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς διαφορά ασφαλείας στο παιχνίδι (34-16 στο 20′) και με τον Τζαμαάλ Φράνκλιν (18π.-15ριμπ.) να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Τέλος, την καλή φετινή του πορεία συνεχίζει το Nebraska, το οποίο έκαμψε την αντίσταση και του USC με 63-51 βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 6-1. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν Ρέι Γκαλέγκος, που σημείωσε 20π..