Στο ίδιο έργο θεατές!…
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, οι Texas Longhorns ηττήθηκαν στην παράταση, αυτή τη φορά από το West Virginia εντός έδρας, χάνοντας σημαντικό έδαφος στη μάχη για πρόκριση στη March Madness. Η ομάδα του Ιωάννη Παπαπέτρου ηττήθηκε με 57-53 (50-50κ.α.) από τους “Mountaineers” “πληρώνοντας” την αστοχία της (34.5% εντός παιδιάς), αλλά και τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσε (14). Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ δεν ξέφυγε από τη γενικότερη… αστοχία των “Longhorns” έχοντας 0/5 σουτ, ενώ τελείωσε το παιχνίδι με ένα πόντο, τέσσερα ριμπάουντ και δύο ασίστ.

Εντυπωσιακό σε εξέλιξη ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στο Kansas και το Iowa State. Οι “Jayhwaks” πήραν τη νίκη στην παράταση με 97-89 (79-79κ.α.) συνεχίζοντας την εντυπωσιακή φετινή τους παρουσία καθώς έφτασαν, ήδη, τις δεκατρείς νίκες (σε δεκατέσσερις αγώνες). Μεγάλο πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μπεν ΜακΛέμορ, ο οποίος σημείωσε 33π. οδηγώντας το Kansas σε μία σπουδαία νίκη.

Αντίθετα, εύκολο έργο είχε το Michigan, το οποίο δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει εντός έδρας του Nebraska με 62-47 και να διευρύνει το αήττητο σερί του στο 16-0. Το ίδιο άνετη ήταν και η επικράτηση του Minnesota επί του Illinois (84-67), σε ένα παιχνίδι που από ντέρμπι εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο.

Τέλος, το George Washington επικράτησε εύκολα εντός έδρας του St. Bonaventure με 78-59 έχοντας ως όπλο την ευστοχία του από τη γραμμή των τριών πόντων (50%). Ο Πάρις Μαραγκός αγωνίστηκε για τέσσερα λεπτά έχοντας ένα ριμπάουντ.