Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αθλητισμός δεν είναι μόνο το παιχνίδι, αλλά και ό,τι μπορεί να το περικλείει. Συγκεκριμένα, είναι οτιδήποτε μπορεί να το καταστήσει μια διασκέδαση για το φίλαθλο κοινό που θα παρακολουθήσει κάποια αναμέτρηση και στο Μέριλαντ φροντίζουν να οργανώνουν κάθε χρόνο μια πραγματικά σπουδαία γιορτή.

maryland-wisconsin-flash-mob

Κατά τη διάρκεια του αγώνα των Τέραπινς με τους Ουισκόνσιν Μπάτζερς, για το κολλεγιακό πρωτάθλημα, είχε οριστεί ο ετήσιος «σεισμός» του College Park, στους ρυθμούς του Flash Mob. Μόνο που αυτή την φορά, η θεματολογία «εκτόξευσε» τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Η χορογραφία του φετινού Flash Mob, βρήκε έμπνευση από την επιστροφή του Star Wars στις κινηματογραφικές αίθουσες, με την ιδέα να είναι… ασύλληπτη και την εκτέλεσή της να είναι εξίσου φαντασμαγορική. Ο δε πρόλογος, όπου μιλούν για μια μικρή ιστορία της ομάδας στον «γαλαξία» του College Park, όπως αποκαλούν στο εν λόγω σημείο το γήπεδο, είναι εκείνος που εξίσου «απογειώνει» αυτή τη σκέψη.

 

Maryland students pull off epic Star Wars Mob!

Maryland students pull off epic Star Wars-themed flash mob vs. Wisconsin #FlashMobU Credits : Out of the Blue Dance Productions! March Madness is coming!!

Δημοσιεύτηκε από basketblog.gr στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Η συνέχεια, δόθηκε με χορό στο ρυθμό της Dab και της Nae Nae, με όλο το γήπεδο να δημιουργεί κάτι το ανεπανάληπτο και ξεχωριστό, για οποιοδήποτε άλλο παρκέ του πλανήτη. Κι όλα αυτά, ασφαλώς, για να μπούμε με τον καιρό στη March Madness, όπου θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής του NCAA…

Οι συγκλονιστικές αυτές στιγμές, που έχουν γίνει πια… παράδοση στο Μέριλαντ, και σε βίντεο 360 μοιρών!

 

Maryland Student Flash Mob – Part IV 360

Watch tonight’s Student Flash Mob Part IV like you never have before… In full 360 degrees!You control your viewing experience. #360Video #FlashMobU

Δημοσιεύτηκε από Maryland Terrapins στις Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016