Σε υγιεινό περίπατο για τους γηπεδούχους εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Ohio State και το Savannah State, με τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων να αντικατοπτρίζεται από το +40 (85-45) με το οποίο επικράτησαν οι “Buckeyes”. Ο Ντεσόν Τόμας (22π.) πήρε σημαντικές βοήθειες από τον ΛαΚουίντον Ρος (13π.-ριμπ.) και φρόντισε να βάλει από νωρίς το Ohio State σε θέση οδηγού, “καθαρίζοντας την μπουγάδα” από το πρώτο ημίχρονο (42-18).

Δυσκολεύτηκε, αλλά στο τέλος το Temple πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του άσημου Towson με 72-61, σε ένα παιχνίδι όπου ο Τζέρελ Μπένιμον (30π.) λίγο έλειψε να οδηγήσει την ομάδα του στο “διπλό”. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν Ράλιρ Χόλις – Τζέφερσον (20π.), με τον Σκότι Ράνταλ (13π.-12ριμπ.) να τον ακολουθεί σε απόδοση.

Τέλος, την έκπληξη της βραδιάς έκανε το McNeese State, το οποίο κέρδισε το Louisiana Tech με 80-72, σε ένα παιχνίδι όπου το αουτσάιντερ εκμεταλλεύτηκε την κακή άμυνα των φιλοξενούμενων και έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.