Η φετινή χρονιά ήταν σκέτη απογοήτευση για το Kentucky! Δεν είναι εύκολο, άλλωστε, να χαρακτηριστεί διαφορετικά η αποτυχία των περσινών πρωταθλητών του NCAA να προκριθούν στη March Madness για να υπερασπιστούν το στέμμα τους. Το φετινό πισωγύρισμα, όμως, δεν φαίνεται πως απογοητεύει τον John Calipari. Αντίθετα, ο προπονητής των “Wildcats” έχει αρχίσει να προετοιμάζει την ομάδα που θα διεκδικήσει την επόμενη σεζόν την επιστροφή της στο θρόνο του πρωταθλητή.

Κι αν η επάνοδος του Nerlens Noel στη δράση και η παραμονή των Alex Poythress, Willie Cauley-Stein και Archie Goodwin στο ρόστερ της ομάδας είναι το ένα ζητούμενο, η απόκτηση του Julius Randle (2μ06, 18) είναι από μόνη της ικανή να αλλάξει άρδην τα δεδομένα.

Ο 18χρονος φόργουορντ, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα prospects της Αμερικής, ανακοίνωσε χθες πως θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά υπό τις οδηγίες του John Calipari στο Kentucky, όπερ και σημαίνει πως οι “Wildcats” προσθέτουν στη μηχανή τους έναν πραγματικό… “πύραυλο“.

Κι αυτό γιατί, πέρα από τα εντυπωσιακά περιθώρια εξέλιξης που έχει, ο πρώην, πλέον, παίκτης του Prestonwood Christian Academy μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει το alter ego του Nerlens Noel και μαζί να οδηγήσουν το Kentucky στη Γη της επαγγελίας…