Του Γιώργου Αδαμόπουλου
01/02/2012 (23:47)

Η υπόθεση των κατηγοριών προς τον άλλοτε ασίσταντ κόουτς του πανεπιστημίου Σίρακιουζ, Μπέρνι Φάιν, για παιδεραστία, φαίνεται πως έχει κι άλλη “ροζπροέκταση… Ο Αμερικανός τεχνικός φαίνεται πως ίσως απαλλαγεί από δύο κατηγορίες, καθώς δύο από τα φερόμενα τέσσερα θύματα παραδέχθηκαν πως έδωσαν ψευδείς καταθέσεις εναντίον του.
Ωστόσο, την Τετάρτη (1/2) ανακοινώθηκε πως μία ένορκη κατάθεση κατηγορεί την σύζυγο του Φάιν, Λόρι, πως είχε συνάψει σχέσεις με αρκετούς παίκτες μαθητές του κολεγίου!

Ο Μπόμπι Ντέιβις, ένας από εκείνους που κατήγγειλαν τον Φάιν για σεξουαλική παρενόχληση, κατέθεσε πως η γυναίκα του, που σύμφωνα με τηλεφωνικές συνομιλίες της που έχουν γίνει αντικείμενο υποκλοπής, γνώριζε την δράση του συντρόφου της(!), είχε συνευρεθεί με αθλητές του Σίρακιουζ!!! Ενώ κατηγορεί και τον χεντ κόουτς των “OrangeMen”, Τζιμ Μποχάιμ, πως ήξερε τόσο τις πρόστυχες πράξεις του πρώην συνεργάτη του όσο και της γυναίκας του…

Ο Μποχάιμ είχε υπερασπιστεί αρχικά τον βοηθό του, όμως μετά την αποκάλυψη της τρίτης κατηγορίας εις βάρος του, είχε ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των φερόμενων ως θυμάτων και το πανεπιστήμιο απέλυσε τον Φάιν.

Ο συνήγορος της Λόρι Φάιν, πάντως, χαρακτήρισε την κατηγορία “σιχαμερή“, ενώ ο δικηγόρος του Μποχάιμ δεν θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση. Ο Ντέιβις, που για μία περίοδο της εφηβείας του έζησε στο σπίτι των Φάιν, τόνισε πως η Λόρι λάτρευε να έχει την προσοχή των παικτών του πανεπιστημίου και προσφερόταν γι’ αυτό να τους πλένει τα ρούχα, να τους δανείζει το αυτοκίνητό της και να τους προσφέρει συνεχώς χρήματα και δώρα!

Ο νομικός που την εκπροσωπεί αποκρίθηκε πως “η κατάθεση του Ντέιβις, μετά την παραδοχή του πως είπε κάποια ψέματα κατά του Φάιν, είναι να κρατήσει “ζωντανή” την έρευνα, διαπιστώνοντας ότι μπορεί να πέσει στο κενό η προσπάθειά του να δυσφημήσει την οικογένεια που κάποτε τον πρόσεχε σαν παιδί της”.