Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ολοκλήρωσε με επιτυχία τη φετινή του χρονιά στο Όρεγκον Στέιτ (3.4 πόντοι με 40.6% στα τρίποντα, 4.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ ανά 30.1 λεπτά συμμετοχής) και αποφάσισε να πάρει μέρος στο draft του NBA, ώστε να τον παρακολουθήσουν ομάδες, και ήδη ολοκλήρωσε την πρώτη του προπόνηση με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Μετά την πρώτη “γνωριμία” με τους Νάγκετς, ο Έλληνας ομογενής παίκτης, έκανε δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας και είπε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα του NBA θα του πει τη γνώμη της, ενώ, τόνισε πως δουλεύει σκληρά κι έχει πνεύμα νικητή. Παράλληλα, υποστήριξε πως του αρέσουν παίκτες με ανταγωνιστικό προφίλ, όπως οι Ράσελ Ουέστμπρουκ, Μάρκους Σμαρτ και Κεντάβιους Κάλτνγουελ-Πόουπ.

Αναλυτικά:

“Όλα πηγαίνουν καλά. Αυτή ήταν η πρώτη μου δοκιμή, η πρώτη μου εμπειρία σε αυτή τη δοκιμασία. Είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα του ΝΒΑ θα μου πει τη γνώμη της.

Το απολαμβάνω και είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι οι Νάγκετς με κάλεσαν. Θέλω να παλεύω σκληρά σε κάθε κατοχή και σε κάθε κομμάτι της προπόνησης. Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να ταιριάξω στο σύνολο, αυτή είναι μια απάντηση που πρέπει να δώσει η ομάδα, όμως πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Θα μάθω από τους βετεράνους και θα μου άρεσε πολύ να γίνω draft από έναν τόσο σπουδαίο οργανισμό. Είμαι σκληρός εργάτης, θα με βρείτε στο γυμναστήριο ανά πάσα στιγμή. Πάντα προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος συμπαίκτης που θα μπορούσε να έχει κάποιος. Θέλω να κερδίζω. Έχω πνεύμα νικητή.

Βλέπω τύπους με ανταγωνιστικό πνεύμα. Παιδιά όπως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, o Μάρκους Σμαρτ και ο Κεντάβιους Κάλτνγουελ-Πόουπ. Παρακολουθώ αυτούς που δουλεύουν σκληρά, αυτούς που παλεύουν για κάθε κατοχή. Μου αρέσουν αυτού του είδους οι παίκτες. Όσο για εμένα, περιμένω να ακούσω τι έχουν να μου πουν οι ομάδες, οι σκάουτερς και οι προπονητές, ώστε να αποφασίσω μετά πως θα κινηθώ”.

Δείτε το βίντεο: