Τους δεκαέξι (16) “εκλεκτούς” του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που θα διεξαχθεί στην Τσεχία (27/06 – 07/07) ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ, Billy Donovan. Ο τεχνικός της “Αστερόεσσας” συμπεριέλαβε στην τελική λίστα πολλά μεγάλα ονόματα του κολεγιακού μπάσκετ καθώς μεταξύ των “εκλεκτών” του βρίσκονται οι Marcus Smart (φωτό), Montrezl Harrell, Aaron Gordon και Damyean Dotson.

Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές, άλλωστε, αφού οτιδήποτε άλλο πέρα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, θα θεωρηθεί ως αποτυχία.

Αναλυτικά οι δεκαέξι “εκλεκτοί”: Ryan Arcidiacono (Villanova), Damyean Dotson (Oregon), Michael Frazier (Florida), Marcus George-Hunt (Georgia Tech), Aaron Gordon (Arizona), Jerami Grant (Syracuse), Montrezl Harrell (Louisville), Jahlil Okafor (Whitney Young, H.S.), Elfrid Payton (Louisiana LaFayette), James Robinson (Pittsburgh), Marcus Smart (Oklahoma State), Jarnell Stokes (Tennessee), Rasheed Sulaimon (Duke), Mike Tobey (Virginia), Nigel Williams – Goss (Washington), Justise Winslow (St. Johns, H.S.)