Ο γιος του Ρικ Πιτίνο «πίκρανε» σήμερα τον πατέρα του. Οχι, δεν υπερβάλουμε ούτε κάνουμε πλάκα. Αλήθεια είναι. Ο Ρίτσαρντ Πιτίνο στεναχώρεσε σήμερα όσο κανένας (από εχθρό άντε να το χωνέψει αυτό, αλλά από τον γιο του πως να το χωνέψει) τον προπονητή του Παναθηναϊκού και τον κέρασε το πικρό ποτήρι της ήττας.

Ο Ρίτσαρντ Πιτίνο είναι προπονητής του Πανεπιστημίου της Minnesota και έπαιζε σήμερα με την μεγάλη αγάπη του Ρικ Πιτίνο, το Πανεπιστήμιο Louisville. Η Minnesota ήταν ανώτερη από τον αντίπαλό της, κυριάρχησε στο παρκέ. Ετσι έριξε ανάσκελα στο καναβάτσο τους «Cardinals», πήρε τη νίκη με 86-76 στον πρώτο γύρο της «March Madness» του NCAA και προκρίθηκε στην επόμενη φάση (πέρασε στους «32»), αφήνοντας έξω από την συνέχεια του θεσμού την αγαπημένη ομάδα του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Από την ομάδα του γιου του Ρικ Πιτίνο κορυφαίος ήταν ο Γκέιμπ Κάλσερ, ο οποίος πέτυχε 24 πόντους, με 5/11 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα και 8 ριμπάουντ. Σπουδαίο ματς έκαναν και οι Μέρφι και Κόφι, που πέτυχαν από 18 πόντους ο καθένας.

Στην αντίπερα όχθη πρώτος σκόρερ του Louisville ήταν ο Κάνιγχαμ, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους, ενώ ο Ν’Βόρα πέτυχε double – double με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

 

 ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΣΕΡ