Ένα μυθικό του τρίποντο, το κορυφαίο της καριέρας του, έφερε στην μνήμη ο παίκτης του Άρη, Mario Chalmers. Ο γκαρντ των κίτρινων θυμήθηκε εκείνο το επικό τρίποντο buzzer beater που είχε πετύχει στις 7/4/2008 σε ένα επικό τελικό του NCAA. O Αμερικανός είχε βάλει το εν λόγω σουτ τριών πόντων στον τελικό της τότε ομάδας του, του Kansas με το Memphis.

Το τρίποντο του Chalmers είχε κρατήσει στη ζωή τους Jayhawks, καθώς είχε στείλει το ματς στην παράταση, όπου το Kansas πήρε τη νίκη με 75-68.

Tο ματς πλησίαζε στην λήξη της κανονικής διάρκειας και το Memphis ήταν μπροστά με 63-60 με βολές του μετέπειτα σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Derrick Rose.

To Kansas είχε την τελευταία επίθεση. Ο Sherron Collins κατέβασε την μπάλα και την έδωσε στον Mario Chalmers, ο οποίος μπουμπούνισε το τρίποντο στην εκπνοή, έκανε το 63-63 και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου οι Jayhawks πήραν τη νίκη και στέφθηκαν πρωταθλητές του NCAA.

Ο Mario Chalmers θυμήθηκε εκείνη την μέρα, έκανε ένα σχετικό ποστ στο Instagram και έγραψε στο σχόλιό του: «7η Απριλίου, η μέρα που θα θυμάμαι για πάντα».

Για πάντα θα θυμούνται και τον Chalmers στο Kansas, καθώς εκείνο το σουτ έχει μείνει στην ιστορία του Πανεπιστημίου ως το «Θαύμα του Mario» («Mario’s Miracle»)

 

ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ TΟΥ MARIO CHALMERS

 

 

 

 

ΤΟ POST TOY MARIO CHALMERS

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mchalmers15 (@mchalmers6)