Ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του το Syracuse, το οποίο δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επικρατήσει εντός έδρας του αδύναμου Long Beach State με 84-53 και να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στον φετινό μαραθώνιο. Οι “πορτοκαλί” βρέθηκαν από νωρίς σε θέση οδηγού και αποκτώντας προβάδισμα 20 πόντων (49-29) από το πρώτο ημίχρονο έφτασαν στην άνετη επικράτηση. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Σι Τζέι Φέαρ, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, ενώ μάζεψε και 13 ριμπάουντ, με τον Μάικλ Κάρτερ – Ουίλιαμς να πραγματοποιεί εξίσου καλή εμφάνιση με 15 πόντους και 10 ασίστ.

Εμφατική νίκη επί της Nebraska πέτυχε και το Creighton. Οι “Bluejays” πέρασαν ένα άνετο απόγευμα κερδίζοντας εκτός έδρας με 64-42, κυρίως επειδή ο Νταγκ ΜακΝτέρμοντ (27π.) βρέθηκε σε εντυπωσιακή μέρα, με τον Γκρέγκορι Έκενικ (12π.-12ριμπ.) να δίνει κι αυτός με τη σειρά του πολύτιμες λύσεις.

Τέλος, το Vanderbilt επικράτησε του Xavier με 64-62 στην παράταση υποχρεώνοντας την ομάδα του Ohio στη δεύτερη φετινή της ήττα. Ο Κάιλ Φούλερ (25π.) ήταν αυτός που έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα του, αφού τα ατού του Xavier βρέθηκαν σε μέτρια μέρα.