Στο τεχνικό τιμ των Duke Blue Devils ανήκει και επίσημα από χθες το βράδυ ο Jon Scheyer. Ο βετεράνος παίκτης ετών… 25 επιβεβαίωσε την έντονη φημολογία που υπήρχε τις τελευταίες εβδομάδες αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να φορέσει κοστούμι προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Mike Krzyzewski στην τεχνική ηγεσία του Duke. Ο πρώην παίκτης των “Blue Devils” δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του επαγγελματικού μπάσκετ και δη σε αυτές του ευρωπαϊκού, όπου είχε αποτυχημένο πέρασμα από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Γκραν Κανάρια.

“Τι σπουδαία προσθήκη στο τεχνικό σταφ του Duke! Ο Jon Scheyer είναι ένας από τους σπουδαίους πρωταθλητές που είχαμε σε αυτό το πρόγραμμα και πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων νέων που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του Duke. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι είμαι μέλος του ταξιδιού του να γίνει προπονητής. Ο Jon θα φέρει στο τεχνικό τιμ όλα αυτά τα στοιχεία που είχε και ως παίκτης. Είμαστε τόσο περήφανοι που ο Jon θα βρεθεί μαζί μας στο Duke”, δήλωσε επί του θέματος ο μάλλον… ενθουσιασμένος Mike Krzyzewski.

Από την πλευρά του, ο νέος ασίσταντ κόουτς των “Blue Devils” πρόσθεσε: “Είμαι απίστευτα τυχερός που έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στο Duke. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στο πλευρό του “Coach K” και είναι κάτι το οποίο λατρεύω. Θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω από όλο το σταφ και να δώσω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα”.