Το πιο απολαυστικό ίσως παιχνίδι στο φετινό κολεγιακό πρωτάθλημα διεξήχθη χθες το βράδυ στην Καλιφόρνια. Εκεί, το UCLA έκαμψε την αντίσταση του Missouri με 97-94 στην παράταση (88-88κ.α.), σε ένα παιχνίδι – διαφήμιση του NCAA. Οι “Bruins” παρά το γεγονός πως είχαν απέναντί τους μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρας και παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Φιλ Πρέσεϊ (19π.-19ασ.), πήραν μία σπουδαία νίκη, κυρίως γιατί είδαν τους Σαμπάζ Μουχάμαντ (27π.) και Τράβις Ουέαρ (22π.-9ριμπ.) να σκοράρουν κατά ριπάς.

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πανηγύρισε και το Gonzaga. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν δύσκολα του μαχητικού Baylor με 94-87 βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το ρεκόρ τους τη φετινή σεζόν (12-1). Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν… ο συνήθης ύποπτος Κέβιν Πάνγκος (31π.), ενώ από πλευράς Baylor ο Πιέρ Τζάκσον σημείωσε 26π..

Τέλος, με όπλο την ευστοχία του από τη “γραμμή της φιλανθρωπίας”, το Villanova κέρδισε το NJIT με 70-60, με τον Ράιαν Αρκιντιακόνο να είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα έχοντας 17π..