Ηχηρή “σφαλιάρα” δέχθηκε χθες το βράδυ το UCLA καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από το άσημο Cal Poly με 70-68 δείχνοντας πως ακόμα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Οι “Bruins” ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου και με τον Κάιλ Όντιστερ του Cal Poly να ευστοχεί σε δύο ελεύθερες βολές λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, γνώρισαν την δεύτερή τους ήττα στο φετινό μαραθώνιο. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντάιλαν Ρόιερ, ενώ από πλευράς UCLA ξεχώρισε ο Σαμπάζ Μουχάμαντ που σημείωσε νταμπλ νταμπλ (15π.-10ριμπ.).

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Temple που άλωσε την έδρα του Delaware επικρατώντας με 80-75. Οι “Owls” μπορεί να ήταν το αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την υπερίσχυσή τους στον τομέα των ασίστ (18 έναντι 9) και των κλεψιμάτων (12 έναντι 4) πήραν τη νίκη διευρύνοντας το ρεκόρ τους σε 3-0.

Τέλος, εύκολο βράδυ είχε το Gonzaga κερδίζοντας εκτός έδρας το Davidson με 81-67 σε ένα παιχνίδι, κυρίως χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση των Έλιας Χάρις (24π.-10ριμπ.) και Κέβιν Πάνγκος (23π.-5ριμπ.-5ασ.).